İstanbul Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesi

emrullah_koca.jpg

Emrullah KOCA
İdari ve Mali İşler Müdürü

1979 yılında HATAY/İskenderun İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini İskenderun İlçesinde tamamladıktan sonra İskenderun Sağlık Meslek Lisesi Toplum Sağlığı Bölümününden 1998 yılında mezun oldu.

Atatürk Üniversitesi Fizik bölümünü, Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Önlisans bölümünü, yine aynı üniversitenin İşletme Bölümü lisans programını mezun olduktan sonra Sağlık Kurumları Yöneticiliği bölümünde yüksek lisansını (MBA) tamamladı.

Meslek hayatına 2001 yılında Kilis Elbeyli Merkez Sağlık Ocağında Sağlık Memuru olarak başladı. Sırasıyla Erzurum Pasinler 1 Nolu 112 Acil Servis İstasyonu, İstanbul Küçükçekmece Kanarya Sağlık Ocağı, Silivri Devlet Hastanesi Acil Servisinde Sağlık Memuru olarak görev yaptı.

2009-2011 yıllarında İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Personel Atama Şubesi ile İdari ve Mali İşler Şubesi Yapım İşleri Birimi, Mal ve Hizmet alımları birimleri çalıştıktan sonra İstanbul Silivri Devlet Hastanesi Müdür Yardımcılığı  görevinde  bulundu.

663 sayılı KHK yürürlüğe girmesiyle beraber 2012-2015 yılları arasında İstanbul Büyükçekmece Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yapmıştır. 2015 yılından itibaren Hastanemiz İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görevine devam etmektedir.

Tarık ,Abdülhamid ve Ahmet Faruk'un babası olan İdari ve Mali İşler Müdürü Emrullah KOCA, Ayşegül KOCA ile evlidir.